Despre noi

Dupa aproape 24 de ani de activitate si crestere constanta,acum, in pragul anului 2023, SIGMA XXL este o companie puternica,cu o vasta experienta in comercializarea placilor ceramice si altor produse adiacente.
In depozitele SIGMA XXL mentinem un stoc permanent de placi ceramice de peste 40.000 de metri patrati si lucram cu parteneri distribuitori in mai multe judete.SIGMA XXL se numara printre cele 3-4 companii din Romania, care importa si distribuie placi ceramice de la majoritatea producatori actuali din Polonia : CERAMIKA PARADYZ, Tubadzin , CERRAD, Star Gres, Radaway, Deante, Formosa Design si altii.
 
 
Seriozitatea noastra ca si companie, grija pentru satisfactia clientilor nostri si pasiunea noastra pentru calitatea produselor vandute, au fost cei trei factori care au mentinut compania noastra in topul importatorilor din Romania. Am implinit doua decenii de activitate dar principiile pe care a fost fondata compania si regulile dupa care ne conducem activitatea, nu s-au schimbat si vor ramane in continuare "coloana vertebrala" a firmei noastre.
 
 
Vom continua sa oferim clientilor nostri doar placi ceramice din gama premium si alte produse de top, punand intodeauna calitatea pe primul loc.