Despre noi

Dupa aproape 21 de ani de activitate si crestere constanta,acum, in pragul anului 2021, SIGMA XXL este o companie puternica, ce mentine un stoc permanent de placi ceramice de peste 40.000 de metri patrati, cu parteneri distribuitori in 6 judete si se numara printre cele 4-5 companii din Romania, care importa si distribuie placile ceramice de la cei mai mari 3 producatori actuali din Polonia : CERAMIKA PARADYZ, TUBADZIN MANAGEMENT GROUP si CERRAD.
 
 
Seriozitatea noastra ca si companie, grija pentru satisfactia clientilor nostri si pasiunea noastra pentru calitatea produselor vandute, au fost cei trei factori care au mentinut compania noastra in topul importatorilor din Romania chiar si in perioada de criza economica din 2008-2011. Am implinit de curand doua decenii de activitate dar principiile pe care a fost fondata compania si regulile dupa care ne conducem activitatea, nu s-au schimbat si vor ramane in continuare "coloana vertebrala" a firmei noastre.
 
 
Vom continua sa oferim clientilor nostri doar placi ceramice din gama premium si alte produse de top, punand intodeauna calitatea pe primul loc.