Star Gres

Stargres este unul dintre cei mai mari producători de gresie din Polonia, prezent pe piață înca din anul 2005. În portofoliul companiei se afla plăci de gresie atat pentru interior cat și pentru exterior, într-o gamă largă de formate,culori și structuri. Cele mai mari priorități ale companiei sunt calitatea și producția ecologica, motiv pentru care toate produsele companiei îndeplinesc cele mai riguroase norme poloneze și europene.

Designul plăcilor de la Stargres este rezultatul colaborarilor cu studiouri de design proeminente atat din Polonia cat si din Spania și Italia. O combinație de design modern și angajamentul față de calitatea producției și finisării face produsele Stargres atractive pentru clienti din toata Europa, dar și din Asia și Africa. Clienții companiei apreciază atât estetica, cât și rezistența față de schimbările climatice și împotriva substanțelor chimice.

Produsele inovatoare sunt specialitatea Stargers, care, au fost primul producător din Polonia care a inclus în oferta lor gresia portelanata pentru exterior de 2 cm grosime (STAR ​​2.0)si de 3 cm grosime (STAR 3.0).