Tu știi care sunt avantajele plăcilor ceramice în nuanțe nude?

( cuvinte)
Tu știi care sunt avantajele plăcilor ceramice în nuanțe nude?

Culorile nude se află de mult în atenția specialiștilor, fie că vorbim despre modă, design interior sau alte domenii similare.

Totuși, în materie de amenajări interioare, plăcile ceramice în nuanțe calde și în tonuri cât mai neutre ne oferă mult mai multe beneficii decât pare la prima vedere. Iată câteva dintre acestea:

Un plus de luminozitate, indiferent de natura încăperii

Fie că vorbim despre baie, bucătărie, living, dormitor sau hol, plăcile ceramice nude parcă au fost create să redea luminozitatea unei camere. Faptul că reflectă într-un mod plăcut lumina naturală nu este singurul avantaj ce merită luat în calcul. De asemenea, joacă și un rol esențial în încăperile mici, întrucât creează iluzia unui spațiu de dimensiuni considerabil mai mari.

Un bun exemplu în acest sens sunt holurile sau băile, în care deseori lipsește complet o sursă naturală de lumină. Acesta este principalul motiv pentru care experții în amenajări interioare nu recomandă  doar utilizarea pieselor de mobilier deschise, ci și a plăcilor ceramice în nuanțe similare.

Și ce persoană nu își dorește o locuință luminoasă, care inspiră căldură și care întregește ideea unui ambient primitor?

O doză extra de versatilitate

Nu este deloc un secret faptul că nuanțele nude se dovedesc extrem de versatile. Așadar, se asortează cu ușurință în orice combinație cromatică și, mai mult decât atât, completează la perfecție orice altă culoare.

Fiind un partener ideal pentru tonurile puternice, plăcile ceramice nude ajustează impactul vizual, de așa manieră încât rezultatul final să fie unul relaxant.

Rafinament și eleganță la cele mai înalte cote

Chiar dacă gusturile nu se discută și fiecare își decorează locuința după propriile sale preferințe, un lucru este cert: o casă devine cu adevărat acasă doar atunci când ne transmite un sentiment de relaxare și ne oferă mediul ideal pentru a uita de agitația cotidiană, de stresul de la locul de muncă sau de problemele pe care le întâmpinăm constant.

Dacă adăugăm și un aer rafinat, parcă sună și mai bine, nu? De fapt, în materie de design interior, simplu e întotdeauna o alegere înțeleaptă și deosebit de elegantă. Iar plăcile ceramice în nuanțe nude nu fac excepție de la regulă și ne aduc acasă exact ceea ce ne dorim cu toții: combinația armonioasă a caracterului estetic și a celui funcțional.

Funcționalitate sporită

Dacă tot am amintit mai sus despre funcționalitate, devenea imposibil să facem abstracție și de acest avantaj. Spre deosebire de plăcile de gresie sau de faianță fie foarte deschise, fie foarte închise la culoare, variantele nude ne scutesc de griji.

Cu alte cuvinte, nu scot în evidență fiecare punct de praf depus sau orice pată de murdărie, motiv pentru care putem uita de stresul de a transforma curățenia într-o activitate exagerată.

Prin urmare, ce părere ai despre toate atuurile menționate anterior? În cazul în care nu ai luat încă o decizie cu privire la culoarea plăcilor ceramice pentru propria ta locuință, te așteptăm pe site, unde cu ajutorul colecțiilor noastre, îți vei putea forma o idee despre impactul vizual al nuanțelor nude. Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de mai multe informații sau, pur și simplu, de o părere în plus!

Lăsați un comentariu